Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ongeval

Gisteren middag hoorde mske de vermelding van het ongeval in O. en ze dacht: “als er iets is, zullen ze het wel laten weten” en stond er verder niet bij stil.

Toen ze echter het nieuws van 18.00u zag en de plaats waar het was gebeurd begon ze toch een beetje onrustig te worden en belde naar Broer. Ze kreeg Nichtje en vroeg: “alles in orde bij jullie?” En toen Nichtje daar verwonderd “ja” op antwoordde legde mske maar even die opflakkerende onrust uit.

Later belde Broer en wist te vertellen wie het wel was geweest. En alhoewel het mske bedroefde en erg verdrietig maakte, was er toch ergens een opluchting dat het geen van haar neefkes betrof. Toen ze dat aan Broer vertelde, zei hij, dat hij met Schoonzusje, samen met Kozzeke en Mooikind op een feest waren geweest en dat hij dus ook bij het horen van het nieuws een sms had gezonden met de vraag of Kozzeke en Mooikind goed thuis waren gekomen.

En toch blijft er altijd de onrust. Ze mogen dan nog zo voorzichtig en adequaat rijden, je weet nooit of er geen andere de controle over het stuur verliest en op hen knalt.

Een mens is slechts gerust als hij alleen blijft, van niemand houdt en aan niemand houdt. Maar wat zou het leven dan betekenen?

Previous

Weekend

Next

Inbreken in eigen huis

1 Comment

 1. 15-03-2004, 17:39:23
  Houden van, bezord zijn om…
  …ook dat zijn keuzes die je maakt, soms weinig bewust, maar wel belangrijk.

  Alexandra

  —————————————————————————–

  15-03-2004, 20:00:24
  ik ook ongerust
  weet je, ik was ook ongerust, ik heb daar ook vrinden wonen, en van die vriend en vriendin dat daar woonde hoorde ik niks, ik doodsbang natuurlijk, zeker toen deze vanmorgen niet kwam opdagen!!!! Maarom half 1 kwam hij toch nog aan… had het gans weekend bijna bij de politie gezeten om verklaringen af te leggen enzo… hij had het gezien, hij had het gewoon voor zijn ogen allemaal gezien!
  Moet zo super super super erg zijnom dat te zien/mee te maken,

  hij zag er moe uit, heel moe uit, zaal niet veel geslapen hebben, en dat komt gwn naar school, dat bewonder
  ikin hem
  http://kippenchat.free.fr
  Toon
  kippenchat@free.fr

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén