Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Inbreken in eigen huis

Gisteren gingen Slow en mske naar Slow’s zus en toen ze daar waren hoorden ze het lawaai en de muziek van de karnavalstoet die daar voorbij ging komen. Slow die blijkbaar gebeten is door fanfare’s en karnavalstoeten vroeg om even te gaan kijken. Zijn zus deed snel haar jas aan en liet de voordeur tegen staan, het was toch maar even.

Toen even later Wachtebroer aan kwam met Wes, liepen ze gezamenlijk terug naar het huis en stonden voor een gesloten deur. Die deur was dichtgewaaid en Slow’s zus had de sleutel niet bij. Dan zijn Slow en Wachtebroer maar een ladder gaan lenen bij de buren en is Wes langs het slaapkamerraam naar binnen geklauterd, dat gelukkig tegen stond.

En dan mogen die sloten nog onveiliger zijn, maar mske wil geen slot meer waarvoor je een sleutel nodig hebt als je aan de buitenkant staat. Ze herinnert zich nog de situatie in het Wat-was huis. En de sleutel van de achterdeur van hier mag dan al lichtjes neigen tot de proporties van de hemelsleutel, dan zal mske zich in het geval dat nodig blijkt te zijn wel een grotere handtas aanschaffen.

Previous

Ongeval

Next

Gelaatsgymnastiek

1 Comment

  1. 15-03-2004, 20:07:44
    *
    Dat was effe spannend!

    marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén