Toen Ex vertrok moest hij niets hebben behalve het televisietoestel en de video. Wat hij later nog komen halen is, doet hier niets ter zake. De televisie en de video dus, zijn heilige koe.

mske bleef TV-loos tot Slow kwam en die keek graag naar sport, dus kocht mske een tweedehands TV-toestel, een schitterend ding waar Anneke en mske zich twee dagen mee geamuseerd hebben om hem te programmeren.

Op de proloog van de Ronde van Frankrijk 2003 zette Slow het toestel aan en zag dat het nog te vroeg is, maar hij liet het maar gewoon aanstaan. Toen hij naar de Ronde wou gaan kijken was het beeld zwart. Er was bijna twee maand geen TV en de week voor de verhuis hebben Slow en mske dat toestel hier binnen gedaan om te repareren. Dat duurde een wijleke eer dat hersteld was, de man ging namelijk terugbellen. En toen Slow de kriebels kreeg omdat hij zijn sportprogramma’s niet kon zien belde hij zelf. Het toestel speelde één maand en gaf de geest ergens in november. Slow deed het toestel terug binnen maar vroeg deze keer wel een vervangtoestel maar stond er op om eerst de prijs te kennen alvorens tot reparatie over te gaan. Toen Slow vroeg wanneer hij er kon om komen zei de man dat hij zelf wel zou bellen. Sedertdien niets! Maar deze keer zei Slow dat hij toch ging wachten tot de man zelf belde want dat was hier iedere keer van het zelfde laken een pak.

Vorige zaterdag in het restaurant voelde Slow de gsm trillen, er was een berichtje binnengekomen: “de TV was hersteld”. Het kostte maar 50 euro en onze TV is beter dan dat vervangtoestel omwille van iets dat ik niet begrijp, mske ten andere ook niet. Er is iets waardoor de DVD-speler op dat andere toestel niet kon aangesloten worden en hier wel. Wie de juiste uitleg wil vrage het Slow!