Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Op het kerkhof

Het was een zwaar dossier.  In dat dossier werden namelijk alle grafzerken van een bepaald kerkhof beschreven. Dat kan gebeuren dat dat nodig is onder bepaalde omstandigheden.

En omdat het zo een lang dossier was, waren Slow en mske daar gezamenlijk aan bezig.

Op een zeker moment kreeg mske zo de hippentrip van het woord grafzerk, gewoon omdat ze door het veelvuldig gebruik er van ze het niet meer foutloos getypt kreeg. Ze mepte op het toetsenbord en foeterde: “grafzerk grafzerk! Ik kan dat woord niet meer zien” want mske typte altijd grafzerkt. Natuurlijk was dat juist, want dat was precies wat de opsteller van het dossier aan het doen was. Hij was aan het grafzerken, hij grafzerkte.

Slow keek op bij dat gefoeter en zei dat hij net een combat had geleverd met de frase: “de grafzerk zelf” en hij grijnsde.

Het dossier is toch feilloos afgeraakt. En wat mske betreft, mag het gerust gegrafzerkt worden.

Previous

Happy halloween

Next

Wisselvallig treinverkeer

7 Comments

 1. Hahahahaa…wel ja, laat het maar gegrafzerkt worden hoor!
  Heb zelf ook wel de nodige woorden die ik altijd in eerste instantie fouit typ…zoals ‘lelijk’ bv..wordt altijd ‘leleijk’ waarom weet ik niet. Maar als je dan zo druk bezig bent als jullie kan ik me voorstellen dat het je op de zenuwen begint te werken, zo’n terugkerende typfout!

 2. Oh…en fouit..dat is nu eens een nieuwe! hahahahaha!

 3. ms

  Ooit heb ik zo ook problemen gehad met de bakduip in de bakdamer, maar dat is dan stillekesaan over gegaan.

  Gelukkig maar komen die grafzerk beschrijvingen niet zo dikwijls voor als badkuipen in badkamers.

 4. Om de één of andere reden typ ik altijd overn ipv oven.

 5. Oh ja! Die van Nana heb ik óók! wat toevallig!

 6. Hoe zou het toch komen dat ik nu aan de strip moet denken van G.Raf Zerk ? Lekker luguber lachen geblazen. Ik ga er seffens eentje herlezen.

 7. gettie

  Oeioei en dat met zo een grote achtertuin vol met grafzerken !!! haha. Je zou het woord blindelings oneindig foutloos moeten kunnen typen.
  Maar inderdaad, teveel is teveel en zeker als het een droog dossier is. Moest het nu over een halloweenfeestje gaan, ja dan zag het er heel zeker anders uit hé.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén