Toen Ex begon met flippen, bedacht mske dat ze dat na de trouw van Zoneke wel zou gaan oplossen. Toen dat verder evolueerde tot een onmogelijke situatie bedacht mske dat, als ze ooit zou scheiden, ze wel eens met MamaBollie zou gaan spreken, omdat die vrouw bang was om alleen te wonen en dat zij en mske toch goed overeenkwamen.
 
Het lot besliste er anders over.
 
Toen SS zich uit haar appartement liet zetten en Slow niet wist waar Boeke naar toe ging tot hij vernam dat ze bij haar vriend ging wonen, vroeg Slow zich af waarom hij daar niet in gekend werd door de vader van die vriend en besloot om eens met de man te gaan spreken.
 
Toen ze vorige week dan het verhaal hoorden over SS en die vader, was dat eigenlijk moeilijk te geloven. Dus zijn Slow en mske dat even gaan controleren. En Slow zei: “Ik ben toch nen neel hé!”
 
Het is niks Slow, soort zoekt soort, nét zo voelde mske zich toen ze vernam van Ex en MamaBollie.