Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Inwendige wekker

Eigenaardig hoe een mens zo snel aangepast raakt aan een bepaald leefpatroon. Alhoewel aangepast?

Het is nu een maand dat Slow en mske om vier uur opstaan. Bij aanvang werden ze wakker door het enerverende gepiep van de gsm. Maar reeds na enkele dagen bleek dat ze wakker werden voor die gsm begon te piepen. Enerverend is wel dat het steeds om kwart of twintig voor is. Dat is precies iets te vroeg om op te staan.

mske hoopt maar dat ze niet gaan blijven wakker worden eens deze situatie opgeklaard is.

Deze morgen weer … mske wordt wakker en weet niet of ze zich nog eens genoeglijk kan omdraaien of niet. Ze wil op de wekker kijken maar er is iets bizar! Die wekker vertoont enkel één lijntje. Ze vraagt zich af wat loos is. Elektriciteitspanne? Iets anders? Tot ze zich realiseert dat Slow gewoon met zijn arm voor die wekker ligt. Natuurlijk als ze die arm verlegt kan ze wel de wekker zien, maar is Slow ook wakker. En als er iets is waar Slow problemen mee heeft dan is het met stil in bed liggen. Dan begint hij te vertellen of te woelen.

Ze heeft de arm verlegd en vijf minuten daarna “ssshhhttt” gezegd.

Previous

tik tik tik tik tak

Next

Hoofdpijn

1 Comment

 1. 29-08-2004, 05:54:23
  *
  Goeie morgen Mske en Slow.

  U.

  urbain

  —————————————————————————–

  30-08-2004, 10:50:36
  aanpassen
  raar dat je gewoon raakt aan dat vroege uur, mij lukt het nog steeds niet om er wakker uit te zien op het tijdstip dat ik er zo zou moeten uitzien…
  have a nice day
  xxx
  http://gstarlover69.skynetblogs.be
  g*lover

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén