Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kots en nog kots

Mr. Sloddermans is een rotzakske!

Mr. Sloddermans begon pas toen mske hem leerde kennen en ze deed al zijn administratie. Zijn rapporten, zijn expertises …

Nu lag dat met die expertises wel moeilijk, dat zijn namelijk van die schattingen die hij doet voor de banken om te zien of ze een lening gaan toekennen als er iemand een huis wil kopen.

Dat moest met een dagelijkse opvolging, maar dat was niet erg. Ex reed langs daar op naar en af van het werk. Dus iedere morgen de afgewerkte binnen, ’s avonds de nieuwe meebrengen.

Maar Mr. Sloddermans zou Mr. Sloddermans niet zijn als dat goed zou gegaan zijn, of hij vergat die klaar te leggen of hij ging niet naar ’t buro … Dus wierf hij iemand aan voor die expertises.

Bleef mske de rapporten doen! En dat waren er heel veel. In die mate dat Zus en Zoneke onder de vakanties hielpen met de nederlandstalige en dat er onder het schooljaar anderhalve dag per week een stagiaire kwam.

Later kwam daar zo een half idiote seut wat onder mskes duiven schieten en die kreeg dan de Vlaamse. Dus bleven de Franse over, dus kon mske geen hulp meer krijgen en moest alles zelf doen.

Maar die rapporten begonnen op Mr. Sloddermans’ zijn systeem te werken zeker en hij besteedde die uit aan Monsieur de la Petite Dee en die heeft zijn eigen personeel. Mr. Sloddermans maakt nog enkel rapporten voor zijn goede vriendjes en als Monsieur de la petite dee geen tijd heeft.

In de zomer was die bediende de la Petite Dee ziek en/of overbelast en dan kreeg mske alles en kon ze het niet gevolgd krijgen.

En dan betaalt hij niet en hij zegt dat mske dat maar met de boekhoudster moet regelen, maar die boekhoudster weet van voor niet of ze vanachter leeft. En toen mske zei dat ze met die boekhoudster geen uitstaans wil hebben en dat ze wil dat, aangezien mske haar woord houdt, Mr. Sloddermans ook woord houdt en op tijd betaalt, begint hij over de jarenlange samenwerking en dat hij toch altijd alles heeft betaald.

Voor het lang weekend was het weer zover! En mske belde op en vroeg droog of hij er op kickte als de mensen achter hun geld moesten bedelen. En hij stotterde van verontwaardiging. Want hij was óp en hij was doodmoe en hij had geen tijd om lange weekends naar zee te vertrekken.

Wetende dat mske al twee jaar geen vakantie heeft genomen en dat hij, Mr. Sloddermans onder de herfstvakantie weg was geweest, reageerde mske nogal bruut door te zeggen dat ze niet zinnens was om hier als een idioot aan de telefoon te zitten wachten tot Mr. Sloddermans belde.

Deze week … weer geen betaling. En mske is het beu, kots en kots en kots beu!

Dus gaat Sloddermans er uit! En als hij nog belt voor dossiers zal mske haar eisen stellen en zoniet … bye bye Mr. Sloddermans. Gedaan met afhangen van de willekeur van een door en door verwend rotjong.

Die vent is verdorie 42 en werkt zijn frustraties over zijn ontevredenheid over zijn eigen leven tegen alle anderen uit.

Previous

Nivea

Next

Onbekende oorsprong

1 Comment

 1. 23-11-2004, 17:55:47
  !
  goed gesproken!

  olive

  —————————————————————————–

  23-11-2004, 20:09:41
  incasso
  Ik kan u wel helpen met incasso, voor die gelegenheid richt ik wel het bur B.A.K. (beuren anders klappen) op, je zegt het maar hoor.

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén