Ze doen het er voor! Ze doen het express! Ze weten dat mske iets heeft dat mogelijk voortkomt van stress en ze doen zo abnormaal dat ze doodziek kan worden gewoon door het zien van een brief.
 

Wat doen ze?

  • Het gerecht in Turnhout laat weten dat Slow’s scheiding voorkomt op 2 december! Maar ze vragen hem om vier papieren te laten geworden. Die vier papieren zijn precies diegene waarvoor hij al drie keer de “Ronde van België” gereden heeft. De advocaat zegt dat hij het ganse systeem van Turnhout niet snapt.
  • Na de kliniek ging ze vier dagen naar zee om te rusten. Ze komt thuis en vindt een aanmaning van een gerechtsdeurwaarder voor een faktuur van 19€ die ze niet betaald heeft aan de Katholieke Universitaire Ziekenhuizen. Sedert haar bezoek Schoonzusje is mske in geen enkel Katholiek Universitair Ziekenhuis binnen geweest en heeft nog minder een rekening gekregen.
  • Er komt een brief van een incassoburo voor de vorige eigenaars die hier nu al meer dan een jaar niet meer wonen. mske, die het meer dan beu is, wil dit grondig opruimen en belt naar de politie, die haar beloven na te kijken of die mensen hun adres wel veranderd hebben. Sedert gisteren, geen antwoord meer. Dit is de tweede keer, de eerste keer had Slow de omslag doorkruist en geschreven: “woont niet meer op dit adres”. Gisteren belde hij die firma op die blijkbaar nog het lef hadden te zeggen dat Slow dat met de post moest regelen.

Nog iets?