En dan nu tijd voor publiciteit.

mske is dus aan het publiceren, in het plaatselijk krantje, langs de Walenkant, …, maar ze wou daar eigenlijk de zone Tienen ook nog bij hebben.

Dus belde Slow, die af en toe de vertrouwensfunctie van secretaris waarneemt, naar een Tiens publiciteitsblad en vroeg informatie. Om het kort te maken, ze vroegen een mail met de gewenste aankondiging en op die basis gingen ze een prijs opmaken. Zo gezegd, zo gedaan. Nu, twee weken later, nog altijd geen prijs.

Gisteren belt Slow dan terug, ze wisten niet waarover het ging want ze hadden de mail niet gehad. Na wat zoekwerk vonden ze de mail maar er zat geen bijlage aan. Uiteindelijk zat er wel een bijlage aan maar ze konden die niet lezen. Ondertussen had ze Slow al laten verstaan dat hij geen verstand van mailen had noch van bijlagen zenden.

Mar het belangrijkste! Er stond geen adres noch BTW nummer in die mail waar ze moesten factureren! We wilden een prijsofferte, het ging niet om een bestelling!

Dus zei dat arrogant stuk vreten dat Slow die mail nog maar eens moest doorsturen, maar deze maal met een leesbare bijdrage. Slow heeft maar “jaja” gezegd. Maar ze kan op die mail wachten tot ze een ons weegt!

Als er hier een mail toekomt met een prijsaanvraag en de bijlage is niet leesbaar, weet je wat mske dan doet? Zij mailt terug en legt het probleem uit.

Jammer voor de Tienenaars, maar zij zullen het zonder mskes professionele kennis moeten stellen.