Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tennis

Bij het bekijken van mskes sportzak kwamen er nog enkele dingen naar boven, zoals zes spiksplinternieuwe tennisballen. mske kan niet tennissen. Indertijd was de sport niet zo populair.

Enkele jaren terug wou Zoneke haar dat leren. Hij wou haar ook leren skiën maar dat heeft ze afgewimpeld, omwille van de eigen sport, maar tennissen was geen wintersport en dus … het tennisveld op!

En Zoneke toonde hoe ze de racket moest houden, hoe ze moest opslaan en hoe ze moest bewegen en hij zei: “kijk mama, je moet daar wel wat kracht op zetten want een tennisveld is relatief groot”. En mske gaf die tennisbal een karamel dat hij over de afspanning in de bosjes belandde. Jammer genoeg waren die bosjes geen bosjes maar een dichte haag van meer dan mskes lengte en je kan zeggen dat die haag te breed was om daarop een bal te pakken. Gelukkig viel die bal er door en Zoneke zei: “okee, okee, dat was iets te hard”. De volgende bal ging redelijk en uiteindelijk konden mske en Zus wat ballen staan over en weer slaan. Eigenlijk ging het zo: mske sloeg op en Zus miste, Zus sloeg op en mske miste, mske sloeg op en Zus miste, …

Na een avond meer gelach dan getennis en drie ballen onherroepelijk verloren in de bosjes werd het tennis afgevlagd.

Daarna is Zoneke blijkbaar glansrijk vergeten dat hij mske wou leren tennissen.

Previous

Keuren

Next

Gemiste kans

1 Comment

  1. 07-10-2004, 21:03:00

    *schuddebuikt*

    Herkenbare taferelen!

    Aude Audenda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén