Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoe is het nu met …

In antwoord op de vraag van Lord Blotbilski even een vraagske. Karboenkel? Bedoelt U die zwarte stola die gisteren uit de box bij de dierenarts rond mskes hals gevlogen is, daar de ganse tijd van de uitleg is blijven hangen? Die kleefpot die ze met moeite in een box gekregen heeft? Dat zwart geval, die blies toen de dierenarts hem nog een laatste spuitje gaf. Die geen meter van mskes zijde wijkt. Die met regelmatige tijdstippen op haar schoot springt en net doet of er op de hele wereld maar één mens is die te vertrouwen is?

Goed, heel goed! Hij mijdt de andere katten, hij mijdt Slow, maar ja, die heeft met hem gelachen want hij heeft nog een verband rond zijn poot en Slow heeft zich verwaardigd hem te vergelijken met een scheidsrechter.

En toen Slow hem van morgen eten wou geven, wou hij nog niet wijken van mskes zijde. En Slow heeft hem dan maar eten gegeven naast mskes stoel.

Previous

Overdrijvers

Next

Orakel

1 Comment

 1. 26-10-2004, 09:54:39
  Die bedoel ik, ja.

  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  26-10-2004, 10:05:50
  ***
  heel goed dus zo te horen met zulke streken!

  olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén