Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vraag en antwoord

Waarom moet een dopper een gsm hebben?

Zit iedereen goed tegen het plafond? Iedereen goed opgefokt en strijdlustig? Iedereen in zijn gat gebeten? Goed geschockeerd?

Wij niet, alhoewel hieruit blijkt dat niets is wat het lijkt, maar dat de uitleg heel simpel is.

Dat is namelijk de vraag die SS via haar advocaat aan onze advocaat liet geworden, toen ze berekende hoeveel alimentatie ze wil.

Dus gaat ze er van uit dat Slow geen gsm nodig heeft. Meer nog, ze trekt in twijfel of hij zijn medicamentjes wel neemt! Want dat zou hem ook een besparing ten hare voordele kunnen opbrengen. En mske denkt dan: “mens, je hebt er niks meer aan te palaberen, blijf uit mijn huishouden.

mske heeft er heel hard kunnen mee lachen, Slow ook maar mske heeft hem eerst efkes een porreke moeten geven. Hij was na al die jaren gemenigheid nog wat geschrokken over haar pretentie.
 
Dus nu een deftig antwoord op die vraag astemblief?

Om werk te zoeken misschien!

Previous

Wauw

Next

Zou het kunnen?

1 Comment

  1. 19-01-2005, 10:19:11
    Ali wie?
    Ali Mentatie heeft toch ook al een GSM? Iedereen heeft een GSM, in nederland is een winkel die GSM’s voor kinderen uit de handel heeft genomen omdat de kinderschedeltjes te dun zouden zijn om de straling van die apparaten aan te kunnen…… heeft SS een dunne schedel? en heeft ze al lang een GSM? dan zou daarmee de gedachtengang van het mens verklaard kunnen worden…….. gekte dus.

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén