Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Overdaad

Eigen schuld, dikke bult! Maar toch unfair. mske, die nooit snoept, had vorige zaterdag na het zwemmen zin om iets te knabbelen. Dus trokken ze met hun drietjes naar de winkel en mske nam één zak chips Lays Light Natural, Nichtje nam een pakje frangipanes en Slow nam een zak chips, een pak Cent Wafers en een pak soldatenkoeken met chocolade. Het moet gezegd, Slow is twee keer zo groot en zo breed als Nichtje en mske samen. (Ik denk dat ik seffens eens op de zolder ga kijken of ik daar niet ben).

En jà, sedert zondag loopt mske met een zeurend hoofd. Maag in de knoop!

Waarschijnlijk afkickverschijnselen wegens overdaad. Overdaad? Een zak chips waar Slow en Nichtje van mee gegeten hebben, één centwafer, één frangipane en een soldatenkoek of drie; bij die viesriekende chips met peper komt mske sowieso niet in de buurt.

Previous

Ouderdomsverschijnselen

Next

Een euf is een euf

1 Comment

 1. 10-11-2004, 17:50:17
  mmmmm
  die soldatenkoeken met chocolade…
  die chips….
  alleen die franchipanne… beik

  kipparkiet

  —————————————————————————–

  11-11-2004, 17:48:48
  Rap teveel
  Daar kan ik van meepraten. Nu ik vermagert ben, mag ik niet veel meer eten of het word rap teveel. Ik heb dan last van mijn maag. Vreemd dat een mens zo’n tere maag overhoud van het vermageren.
  groetjes.
  http://stefflater.typepad.com/another_boring_blog/
  Flater

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén