Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een euf is een euf

Twee jaar géén vakantie! Werken, werken, werken en geen vooruitgang boeken. Vandaag werkt mske niet. Ze gaat een sticker maken die Zoneke op zijn auto gaat kleven. En nog enkele kleinigheden in orde brengen.

Misschien gaat ze vanmiddag nog wel eens zwemmen.

En dan vanavond om zes uur de afspraak met de positieve meneer. Daarna richting binnenland, sticker bij Zoneke in de bus deponeren, papieren bij de advocaat in de bus deponeren, router bij Broer deponeren en dan naar Mr. Sloddermans … niks deponeren! Er zijn twee mogelijkheden: ofwel gaat ze haar geld halen ofwel gaat ze Mr. Sloddermans door het venster kiepen.

En dan vertrekken ze naar zee! Tot en met zondag!

Previous

Overdaad

Next

Slow zijn schuld

1 Comment

 1. 10-11-2004, 10:20:15
  Ik vind één euf wat weinig
  Maar voor de rest: groot gelijk.

  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  10-11-2004, 12:47:41
  **
  Laat weten wanneer je kiepert, kan zijn dat ik daar per toeval passeer.

  DVm

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén