En wat te denken over de spiezializme waar mske zaterdag naar belde of het nu nog normaal was, nadat de lucht nog maar eens een krak had gegeven en die spiezializme wist te vertellen dat hij niet wist wie mske was en dat hij haar dossier daarvoor moest inzien.

Die kerel weet niet dat, als de lucht naar beneden valt, alle mussen dood zijn en mske kan dus morgen weeral richting spiezializme al hangt dat haren hoebel uit! Het feit dat die vent niet weet wie ze is, wil in haar ogen iets heel gewichtig zeggen … niet meer of niet minder dan dat mske voor die man enkel meetelt voor zijn dagelijkse boterham met choco. Dat is dus nog maar eens kassa kassa hé Mr. Demotte!

En zeggen dat er op Vitaya een programma geweest is over een spiezializme der spiezializmen terzake en dat mske die naam en dat telefoonnummer genoteerd heeft … in 1996, maar toen zijn de symptomen weggegaan en werd het afgedaan als “shock”. En Slow heeft voor haar eens naar Vitaya gebeld. Die gaan ook al van in augustus terugbellen.

Tja, mske is ook altijd hoogst geduldig geweest.