Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rudietje

Owee, owee, owee, Rudietje gaat niet blij zijn.

Omdat de spiezializme dacht de pilletjes in doosjes van drie maand verpakt zaten, schreef hij voor mske maar twee voorschriftjes maar hij dacht een beetje verkeerd, want die pillekes bestaan maar in kleine dozekes van 30. Ojee!

Deze morgen telefoneerde mske dan maar meneer de doktoor om voorschriftjes te vragen en ook voor de pillekes voor haar maag die op waren. En de meneer doktoor zei dat mske daarvoor op consultatie moest komen en mske zei, een beetje geschrokken: “en waarom dat?” want ze was nog maar pas bij de spiezializme buiten en ze moest al bij de meneer doktoor binnen. Owee!

En toen Slow die papierkes ging halen lagen die niet klaar en moest hij op meneer doktoor wachten en hij moest 3 € betalen en hij kreeg een briefke voor de ziekenkas. Oooooooh!

En toen hij bij de apotheker kwam bleek dat meneer doktoor die pillekes voor de maag had voorgeschreven waar je een toelating van de ziekenkas moest hebben. Dus moet mske maandag aan meneer doktoor een nieuw voorschrift vragen. Oh nee!

Dat gaat pijn doen aan Rudietje zijn buikje. Zo met het geld van zijn ziekenkas dasjteren.

Previous

La vache et le prisonnier

Next

Blote nemmeren

1 Comment

 1. 03-12-2004, 22:50:38
  een echte schrijfster
  Je verhaaltje zijn gewoon schitterend Mske. Dat mag toch ook eens gezegt zeker. Proficiat je kunt er wat van.
  http://mijmeringen.skynetblogs.be
  urbain

  —————————————————————————–

  03-12-2004, 23:40:59
  vivre
  Awel Mske die 400 meter van Johnson. Dat was toch echt mooi hé. Zouden we voor zo een dingen willen blijven leven. Ik denk het wel.
  http://mijmeringen.skynetblogs.be
  urbain

  —————————————————————————–

  03-12-2004, 23:54:57
  **
  Wel ja ! Ik wél.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén