Er zijn de dingen die je vergeten bent en door één of ander voorval komen die naar boven.

En nu wou ik dat hier helemaal mooi uit de doeken doen, maar mske is beginnen flippen. Ze krijgt visioenen! Want waar gaat het over? Over musicals. Meer bepaald één die ze ooit zag en die nu weer in London speelt. Dat hebben die Engelsen toch voor op ons! Musicals!

En dan denkt mske dat rijk zijn toch plezant moet zijn. Hmmmm … “kom schat, we gaan vanavond eens naar de musical in London, reserveer je het vliegtui … of neen, nu is de Thalys trendy!”!

(Whoeaaaaaaaha!)

“En vraag je even na of ze in het Ritz nog een kamer vrij hebben. Vraag wel champagne hé, want van met mijn mond open te zitten krijg ik dorst! Je weet wel hé lieveling, voor mij brut, jij heb liever demi-sec. En zeg dat ze echte kaviaar moeten geven en geen lompviseieren!

Misschien is het wel tijd om in bed te gaan. Heel waarschijnlijk is het tijd om in bed te gaan. Wat gaat ze met vier katten in het Ritz gaan doen?