Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voor de sponsors natuurlijk

Sedert “het” heeft mske zich gerealiseerd dat er dingen zijn die de moeite niet zijn om je druk over te maken, aangezien het maar futiliteiten betreft. Dus doet ze dat niet meer. Ze tracht zich ook niet meer te ergeren, wat nogal lukt.

Maar nu heeft ze zich geërgerd, én druk gemaakt. Over een futiliteit? We weten het zo nog niet.

Er zijn namelijk de erge dingen in het leven, waarover ze niet wil spreken. En als je dan 30à40 keer per dag met die dingen geconfronteerd wordt door een futiliteit …

Waar hebben we het over? Over de startpagina van de Skynetblogs. Daar staat sedert enige tijd iets op dat mske niet wil zien. Iets over dingen waar ze niet wil over spreken. Wat doet een mens die zich niet wil ergeren? Die stelt zijn homepage in op de “100 laatste updates”. Probleem toch mooi opgelost hé! Of niet? Neen natuurlijk niet! Sedert die verdomde IMU’s verschenen zijn is mske iedere keer en telkens weer uitgelogd en dan gaat ze automatisch naar die rotpagina waar dat rotding al met zijn mes klaar staat om het nog eens door haar hart te draaien!

mske logt dan maar in. Ze typt mooi haar naam en haar paswoord en dan is ze toch ingelogd. Dat is toch normaal, zou je zo denken. Denk je dat het dan opgelost is? Neen, mooi niet, want dan komt er on-mid-del-lijk terug die pagina en moet ze nog eens gewoon op inloggen klikken.

Maar ze blijft wel op die Skynetpage staan!

Om daar af te geraken moet ze dan nog eens boven op home gaan drukken.

De keer daarop dat ze naar de blogs wil, is ze weer uitgelogd.

En daarnet heeft ze het gekregen, ze gruwde ineens zo erg van het ganse gebeuren, dat meer weg had van een psychologische oorlogvoering, dat ze een mail stuurde naar Skynet waarin ze nogal cru uit de hoek kwam.

Vindt ze dat nu erg? Neen! Want uiteindelijk moet je niet via die Skynetpage passeren om in te loggen. Waarom doen ze dat dan?

Het enige antwoord dat we daarop kunnen vinden is een belachelijke vermoeden.

Previous

Ongewenste reacties

Next

Chips

1 Comment

 1. 27-03-2006, 16:00:57
  juist,
  das hier net hetzelfde, inloggen en andere brol, ik heb ‘HET’ ook, K
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  27-03-2006, 16:06:37
  Bah !
  Ze moeten niet met iets dat “pijn” doet voor mijn neus komen zwieren als met een vreugdevaandel ! Daarvoor moet je een sadist zijn.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  27-03-2006, 16:35:20
  achterbaksheid noem ik dat
  sorry dat ik zo cru uit de hoek kom, maar achter de mensen hunne rug beginnen te praten en die mensen dan nog in het belachelijke trekken ook, daar kan ik van doodvallen, vrienden poeh, laat me niet lachen, zoals gezegd zijnde ik kan ze op mijn één hand tellen en meer moet dat zeker niet zijn, ge moet niet vragen hoe fijn dat overkomt als ze met een mes in uwe rug steken, ge hebt ne bezoeker minder, het is maar dat jullie het weten, ohja en gelijk het meestal is mooie liedjes duren nooit lang

  sam

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén