Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Naar de U.K.

Ergens in de laatste maanden van 2022 wist Amke te vertellen dat Ella graag naar Duitsland zou gaan om naar de musical “The Phantom of the Opera” te gaan kijken, maar dat ze niemand vond om mee te gaan. Even overwoog ik … maar mijn oren, mijn verdisterweerde en verrenneweerde oren, staken stokken in de wielen.

Ergens in de eerste maanden van 2023 wist Zoon te vertellen dat hij met Ella twee dagen naar London zou gaan om naar de musical “The Phantom of the Opera” te gaan kijken. Dat was wat ze het liefste wou voor haar verjaardag.

En ik dacht terug aan een dag, heel lang geleden. Toen dagdroomde ik en wou naar het Ritz in London om naar een musical te gaan kijken.

Zoon en Ella … ze gingen wat bezienswaardigheden bekijken en zaten ’s avonds op het balkon voor -zoals Ella het zelf zegt- haar favoriete musical.

Ze zijn weer thuis en na een relaas via whatsapp en een paar foto’s, hoorde ik wel dat Ella er thuis niet kan over zwijgen.

Nu ze een paspoort heeft kan Ella eens een keer meer Het Kanaal over steken. De musicals in London zijn gerenommeerd.


Foto van Ella: Waterstones’ Gower Street store in London

Uitgelichte afbeelding:

  Fragment uit een foto van Ella.



Previous

Snuistertweedaagse

Next

Bitterkoud

12 Comments

 1. Wat een geweldig cadeau! Ik word er zelf blij van. Zo graag iets willen zien en dan met vader naar Londen om dat te doen. Ik zou er ook niet over uitgepraat raken. En ja, eens een paspoort en de wereld ligt voor je open!

  • ms

   Dat was ook het eerste wat ik dacht toen ik er over hoorde.

   Als alles goed gaat, zie ik haar volgende zondag. Ik ben benieuwd.

 2. Inderdaad een geweldig cadeau!

 3. Een mooi cadeau. Dat wordt genieten. En even in London zijn is natuurlijk meegenomen.

 4. Dat was een heel mooi cadeau, die musical heb ik al eens gezien, maar niet in Londen .

  • ms

   Ik kende het verhaal, maar heb ik nu ooit die musical gezien? Of heb ik het in een boek gelezen? Ik herinner het me niet.

 5. Groot cadeau! Ik zou er bijna een moord voor doen. 😏

 6. elsjeveth

  Wat een super cadeau, samen met je vader naar London, the place to be.
  Dat is een herinnering die voor altijd in haar geheugen gegrift zal staan.
  En nu met haar paspoort in de hand ligt de wereld voor haar open.
  Denk zomaar dat haar ´maidentrip´ toch boven aan haar lijstje zal blijven staan van onvergetelijke trips.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén