Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

It is I, Leclerc

Er zijn mensen met een blog. Er zijn mensen met meerdere blogs. Er zijn mensen met meerdere blogs die op elk van die blogs een andere persoonlijkheid aannemen. Ieder doet wat hij wil maar dat laatste, daar heeft mske zo af en toe eens haar bedenkingen bij. Want op één blog goeie maatjes zijn met iemand, terwijl je de eigenste persoon op een ander blog gaat verguizen, dat wordt ons te link.

Als we dan op een nieuw blog gaan reageren en ergens de melding krijgen dat het weer dezelfde blogger of blogster betreft, dan wordt een wantrouwig mske nog wantrouwiger en besluit om nog meer de kat uit de boom te kijken.

Dat houdt in dat mske niet meer op nieuwe blogs gaat reageren waar er een reukske aan zit, want eerlijk gezegd, zit ze niet te wachten op maar weer een vermelding van: “it is I, Leclerc …”

Previous

Hoogtevrees van op de grond

Next

Awel merci

1 Comment

  1. tja, was het maar zo simpel… leclerc was altijd herkenbaar, hoe hij zich ook vermomde

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén