Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voor het ontbijt

Vroeger kon je gaan zwemmen wanneer je wou.

Maar toen gebeurde dit en sedertdien is dat blijkbaar algemeen geworden en kan je in geen enkel bad nog terecht onder de schooluren. Het unfaire er aan is dat de meeste van die baden gerund worden door de stad of de provincie waarvoor de niet gewenste schurftige honden wel de belastingen mogen betalen.

Maar nu is het vakantie en jammer genoeg heeft mske te laat gezien dat het bad vanmorgen al open was, anders had ze er al in gezeten. Nu zal het voor straks om 14.00u zijn, maar voor de rest van de schoolvakantie zal er al voor het ontbijt gezwommen worden.

Dat zou toch altijd moeten kunnen.

Previous

Beestje in de pc

Next

De jacht

1 Comment

 1. 27-12-2004, 11:44:11
  zwemmen
  ontbijt in bad?

  Puppy

  —————————————————————————–

  27-12-2004, 11:47:03
  **
  Alleen spijtig dat de croissantjes er zo plat van worden.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén