Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zijn wij groot?

Er was een tijd dat mske om de vijf voet te horen kreeg: “dat is voor later, als je groot bent”. Toen mske groot was bleek dat groot zijn altijd vroeger en vroeger viel. Want toen mske eindelijk mocht uitgaan op haar 18de liepen er al slungels van 14 rond ook. Dus had Ex geen zin om tussen de kinderen te hangen en was mskes uitgangsperiode voorbij.

Later bleek dat met alles zo te zijn. Alles wat zij als kind niet had gemogen omdat ze moest wachten tot ze groot was, werd verpieterd door de kinderen van anderen. Zelfs naar de Frivole Framboos nemen de mensen hun drenzende kinderen mee.

Waar ik wil toe komen?

Bloggen is momenteel als volwassene naar een toneel gaan kijken in een zaal vol kleuters.

Previous

Straf

Next

Zwerm of kudde

1 Comment

 1. 27-01-2005, 22:01:28
  Volwassen kleuters?
  Zijn in hun pupertijd blijven hangen
  heb ik van de week ergens gelezen.
  Tussen haakjes ( een tof muziekje op je blog)
  Ik geef nog eens een dikke knuf weg aan alle huiskameraadjes.

  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén