Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De ezel

Toen va meegeholpen had met een resem Canada’s om te doen en zijn deel van het hout thuis bezorgd kreeg moest hij dat natuurlijk nog kleinen. En om gemakkelijk te werken maakte hij zich een ezel.
 
Broer, broerig als altijd, beweerde dat een ezel diende om op te zitten, klefferde er op en tuimelde er met zijn sikkedeizen af. Hij brulde voor de ganse straat! Hij brulde:

“Ai! Mijn stjeitbintje!”

Hij had zijn arm gebroken.

Previous

Zeker en vast ministeriële toekomst

Next

Wel verdraaid

1 Comment

 1. 11-02-2005, 11:59:54
  Hoi
  Mske,

  bij deze deel ik U mede over geen schuilkelder te beschikken en blijkbaar helemaal niet alleen te staan met mijn standpunt op tal van blogs maakt men gelijkaardige opmerkingen….

  groetjes en fijn weekend gewenst.

  http://Moerhofke.skynetblogs.be
  Luc van het Moerhofke

  —————————————————————————–

  11-02-2005, 12:14:49
  Hoi terug !
  bij deze deel ik U mede dat ik de eerste was die daar een opmerking over maakte en ik hoop dat uw informatiebronnen zo eerlijk zijn geweest de rest van het verhaal OOK te vertellen want anders zou ik eens sterk aan ruziestokerij gaan denken !

  ms

  —————————————————————————–

  11-02-2005, 12:49:02
  MIJN WELGEMEENDE EXCUSES
  Hallo MS,

  eerst en vooral bied ik hier mijn excuses aan. Het is zeker niet mijn bedoeling aan ruziemakerij te denken. Ik las alleen dat er een reactie stond op een site…waarbij mijn naam genoemd werd. Ik viseerde zeker jou niet om welke reden dan ook.

  Dat jij de erste was die reageerde wist ik helemaal niet…. nogmaals mijn excuses indien dit verkeerd overkwam. Het is gewoon een feit dat iedereen er zich aan ergert.

  Hopelijk aanvaard je ook de excuses en nogmaals : ik had zeker niet de bedoeling ruzie te maken.
  http://Moerhofke.skynetblogs.be
  DE Moerhofkes

  —————————————————————————–

  11-02-2005, 15:35:51
  ezel?
  ik verwachtte hier om de een of andere stomme reden wat reacties aangaande ezels danwel ledematen…… maar ja, wie ben ik?

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén