Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vallende droom

Er zijn mensen die beweren dat dromen uitgelegd kunnen worden, maar mske verkiest toch de uitdrukking: “dromen zijn bedrog”. Want de dromen van de twee vorige nachten zijn absoluut absurd.

Maar toen ze kind was droomde ze steeds dat ze viel en bleef vallen. Ofwel was dat in een schacht samen met vallende kolen. Ofwel reed ze met haar fiets over een smal fietspad waar aan beide zijden niets was en ze reed in het niets en viel. Bij deze dromen werd ze gewoonlijk wakker van de schok toen ze de aarde raakte en dan lag ze wel degelijk in bed.

Gelukkig stond dat bed steeds op de juiste plaats.

Previous

Steriele wereld

Next

Schrijvens schrijven

2 Comments

 1. 15-02-2005, 18:22:38
  vallende droom
  heb ik ook soms…

  Naart schijnt zou da wakkerschiete met de moment da ge de aarde raakt iets zijn da u hart ff stopt met kloppen en dan schiet ge wakker… alé jah da is wa ik er ooit van gehoord heb…

  Ik had da vroeger vaak da ik van ne ladder viel, en ook ooit van een schommelpaard dat blijkbaar een paar 100m hoog was… Vindt da toch ma raar

  Ik vraag mij soms toch af wa da katte dromen

  kipparkiet

 2. Ik denk dat vooral mensen met hoogtevrees zulke dromen hebben, want het beleven van je diepste angsten is iets dat vaak in dromen gebeurt.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén