Verdorie, verdorie, verdorie! Gekke situaties kan een mens mee maken. Met die ganse situatie van “Achterwerk in de kast” bedacht mske dat ofwel Zus ofwel Zoneke erg goed was in Donald Duck en ze mailt naar Zus: “ben je op je werk?” En Zus antwoordt niet.

Maar dan krijgt mske een petitie onder ogen om te tekenen tegen een mogelijke bijkomende taks op nieuwe pc’s ter bescherming van de auteursrechten en ze tekent die, maar om gesjoemel tegen te gaan, moet je de aanduidingen volgen van een bevestigingsmail die je krijgt. mskes mail gaat niet meer. En mske staat daar verder niet bij stil.

Daarnet haastig telefoontje van Zus: “mama, wat scheelt er?” En mske zegt: “ik wou enkel weten of je voor Slow eens Donald Duck wil nadoen. En Zus zucht opgelucht en zegt: “ik dacht al dat er iets mis was met Bollie! Ik zag je mail, mailde terug en je antwoordde niet meer”!

Tof hoor! Heel tof! Als ze zoiets met mske moesten gedaan hebben had ze al aan de deur gestaan. Dus morgen begint de dag weer met het oplossen van een probleem of het zou moeten zijn dat die mail vannacht geneest!

Maar alles is onder controle want Zus gaat zaterdag een Donald Duck demonstratie geven!