Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Normaal

Er is geen enkele normale morgen. Geen enkele. Een normale morgen, volgens mskes normen is, dat ze opstaat, haar ijzerpilleke neemt, haar pc opstart, de laatste updates van haar favoriete blogs gaat lezen, het forum leest en dan gaat ontbijten want dan is dat ijzerpilleke al een half uur weg.

Ofwel maken de katten amok, ofwel loopt Slow met een pc probleem, ofwel vertonen die blogs problemen. En als mske een favoriet blog niet openkrijgt, begint ze al te grommelen en te zeggen: “het is weer van datte”.

En als ze dan zelf een update maakt en wel in de lijst komt, maar haar eigen update niet te zien krijgt, dan kijkt ze naar ons, die geen amok maken, dan kijkt ze naar Slow, die geen pc problemen heeft en denkt: “alles normaal!”

Previous

Ziezo

Next

Levenswijsheid

1 Comment

  1. 02-11-2004, 18:46:45
    Hier was het van hetzelfde.
    Ik kreeg die van U niet open. Noch Willy, noch Lordje, ….. Alleen jacoja, maar die schittert door zijn afwezigheid.

    lady rosita

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén