Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kinderen en mini-volwassenen

Net gelezen:

In de bittere kou – het is weliswaar een ijsdag – maar toch onder een vrolijk gelegenheidszonnetje met geregelde stapelwolken stonden slechts twee wagens paraat om deel uit te maken van de kindercarnavalstoet. Ook het publiek liet het manifest afweten.

Wel, eerlijkheidshalve dient gezegd dat, als het van mske afhing er helemaal geen wagen zou gestaan hebben voor een kindercarnavalstoet. Waarom niet? Wel, omdat kinderen evengoed kunnen kijken naar een stoet van volwassenen en als ze er zelf willen in meelopen ook zelf moeten leren dat ze zelf voor een wagen moeten zorgen.

Willen ze nu echt dat jonge gedoe leren dat ze maar met hun vingers moeten knippen en dat de idioten voor hen klaar gaan staan?

En als mske dit leest, vindt ze dat leuk voor de kinderen, maar in haar tijd was dat niet zo, nog niet op haar 13de. Pas op haar 18de mocht ze uitgaan. Dus vraagt ze zich nú af, als de volwassenen niet mogen meedoen, waarom er dan zoveel kinderen rondcrossen op grotemensenfuiven. Zoals ze ooit op de tenen trapte van een kind dat haar imiteerde en te kort kwam en mske dan nog een opmerking kreeg van “la mama” waarop mske zei dat ze al wat onder haar boezem kon doorlopen niet kon zien.

mske houdt van kinderen maar niet van mini-volwassenen met een veel te grote mond en een veel te grote eigendunk.

Previous

Het wordt moeilijk

Next

Ijsbloemen

1 Comment

 1. 27-02-2005, 19:35:58
  Ik heb wel geen boezem …
  … maar als ik er een had, ‘k zou juist hetzelfde gezegd hebben.
  http://lordblotbilski.skynetblogs.be
  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  28-02-2005, 08:33:25
  remember wat jezuske zei
  indien ge niet wordt als de deze…
  http://bremst.skynetblogs.be/
  willy

  —————————————————————————–

  28-02-2005, 09:14:33
  Jezuske !
  Remember wat mske zegt ?

  Jezuske heeft véél gezegd wat een ander moest doen !

  En mske IS wel altijd content geweest. Maar mske zal wel zélf zorgen dat ze heeft wat ze wil en als mske ooit in een Carnavalstoet wil gaan zal het met een EIGEN wagen zijn en niet met die van Pepijn of met die van de Guskes waar mensen moeten mee rijden die al alle zondagen met die wagen op trot kunnen en dan nog eens een zondag moeten opofferen om een bende luie dwingelanden een toerke te laten maken.

  En zoals gezegd : een kind is leuk maar niet dàt soort !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén