Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Deurwaarder

« …

Verdorie, heeft mske spijt dat ze de naam van die kerel van Leuven niet genoteerd heeft. Die zei dat die auto wel op Slow’s naam stond en die deed nét of het je eigen schuld is als je met een deurwaarder te maken krijgt. Pas nadat hij beweerde dat die auto vorig jaar nog ingeschreven werd en mske uitstoof en vroeg of ze soms die auto nog snel op zijn naam had gezet -in dat geval ging mske hem wel zelf terughalen- haalde hij er het dossier bij en gaf toe dat het wel degelijk over haar auto ging.

Bovendien wist die nu precies woordelijk te zeggen wat mske ooit bij Jan Van Rompaey heeft gezien en wat nu iedereen zegt dat niet kan! Hij zei namelijk dat mske stom was om Slow binnen te pakken want dat het niet kan dat die hier woont en niets heeft en dat de deurwaarder de laatste beslissing heeft wat ze zullen meenemen en dat enkel dingen die op factuur bewezen kunnen worden niet meegepakt worden.

Als mske dat zegt dat ze dat zag dan bekijkt iedereen haar of ze niet goed bij haar zinnen is. Wel, ze mogen zeggen wat ze willen, maar diegene die beslist van die spullen van vroeger mee te nemen, die kunnen ze begraven in Mei haar kast en de twee pc’s van vroeger zullen dan wel als oorbellen in gaatjes aan zijn oren hangen!

Nu vraagt mske zich wel af: “wie wordt nu deurwaarder?” We hebben nog genen ene kleine op de vraag:

En … wat ga je later worden?

in zijn pollen zien speken en horen antwoorden met gniffelende stem:

“Deurwaarder héhéhéhéhé”.

Of zoals Zoneke zegt: “mislukte economen”, alhoewel volgens mske hebben die rechten gestudeerd.

Previous

Onnodige last

Next

Doodsprentje voor een deurwaarder

1 Comment

 1. 02-03-2005, 16:30:13
  een ding
  snap ik niet goed, als dat mens van een SS zonder woonplaats kan zijn, en ze zal toch wel ergens wonen……, waarom kan Slow dan niet zonder woonplaats zijn? was ie eens dakloos totdat jij, gelijk in een Dickens-verhaal, hem een dak boven zijn hoofd bood, dat ie zonder aardse bezittingen kwam lijkt mij dan wel duidelijk…….

  Han

  —————————————————————————–

  02-03-2005, 16:45:18
  Lang verhaal !
  Véél te lang !

  ms

  —————————————————————————–

  02-03-2005, 22:45:12
  post
  je hoeft niet te wonen waar je post komt, of je post hoeft niet te komen waar je woont, maar dat is niet hetzelfde als géén post krijgen……. ik denk dat je deze deurwaarder de zaak maar voor het gerecht moet laten brengen.

  Han

  —————————————————————————–

  02-03-2005, 23:53:22
  deurwaarder
  zelfs waneer een meerderjarig kind inwonende is bij zijn ouders,
  en door omstandigheden schulden heeft, neemt de deurwaarder een deel van de ouders in beslag. of je zet je kind op straat ( mijn buren hebben het voor gehad )
  ook een lang vehaal.

  liliane

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén