Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze is er vandoor!

Het mag niet en het zal nooit maggen!

Vanmorgen stond hier een deurwaarder aan de deur en stompte Slow een stuk papier in zijn handen. Nà 4 hartinfarcten, 3 hartstilstanden kon mske het papier lezen.

Nà de 27ste lezing bleek dat dat SS haar autotaks niet heeft betaald … maar ze vinden die niet, want ze heeft geen adres en heeft overal het adres van het OCMW opgegeven.

Denk je dat daar iemand ook maar een sikkepit om geeft? Als je dan zegt dat dat toch niet kan dat ze met zijn minderjarige dochter zogezegd geen officiële woonst heeft dan haalt iedereen zijn schouders op.

Het excuus? Wel, bij die man waar ze verblijft kàn ze niet wonen want die heeft een sociale woning en anders gaat zijn huur omhoog en bij haar familie màg ze niet wonen, want ze heeft al te veel schulden sedert Slow weg is en dan zou die familie daar kunnen voor opdraaien.

Dat Slow al een overeenkomst heeft met de belastingen aangaande de gezamenlijke belastingen, dat weten ze in Brussel blijkbaar nog niet, of zouden ze dat er bij gelapt hebben om dat van die auto wat te camoufleren?

Die overeenkomst houdt in dat de belastingen er voor zorgden dat SS, zij het dan niet hààr deel dan toch een deel van die belastingen aan haar been heeft.

Previous

Samen

Next

Onnodige last

1 Comment

  1. 02-03-2005, 11:08:20
    dat is inderdaad de
    bureaucratie van la begique
    http://bremst.skynetblogs.be/
    willy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén