Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Duivenschieters

Nog even een laatste bericht over deurwaarders. Want blijkbaar was het niet erg duidelijk.

De zaak van gisteren was een misser!

“Iemand” op de belastingen heeft van een afwezigheid van zijn meerdere van juist geteld één dag het dossier naar een deurwaarder verzonden. De deurwaarder is onmiddellijk op de kans gesprongen, heeft direct een collega uit Leuven in de arm genomen, wiens bediende (?) er goed van geprofiteerd heeft om nog maar eens zijn meerwaarde te etaleren. Na het telefoontje naar de belastingen, heeft de meerdere de zaak bekeken en geregeld met de deurwaarders. Die hebben enkel gezegd dat Slow en mske de ganse zaak mochten negeren maar hebben zich niet geëxcuseerd. De belastingen wél! Nu vraagt mske zich af wie de verdomde donder is die onder de ontvanger zijn duiven tracht te schieten. Want vorige keer had Hare Onmogelijkheid’s advocaat een papier van de belastingen, getekend door iemand anders zeggende dat Slow de overeenkomst niet volgde.

Het lachwekkende eraan is dat die advocaat er blijkbaar van uitgaat dat Hare Simpelheid die belastingen niet moet betalen. Die overeenkomst houdt niet enkel in dat Slow de plicht heeft te betalen maar houdt ook in dat met de belastingen is overeengekomen dat Hare Schijnheiligheid voor een verrassing zal komen te staan waar ze plat van achterover zal gaan liggen. Dat Hare edelgeboren Onnozeligheid denkt boven de wet te staan blijkt nog maar eens uit het feit dat ze zelfs haar belastingsaangifte niet indiende.

Dat voor zover die zaak van gisteren! Dat was enkel en alleen puur treiterderij en sabotage waardoor Slow en mske maar 1/3 van hun planning hebben klaar gekregen.

Wat Liliane zegt klopt, enkele jaren terug heeft zo een zaak zelfs in de krant gestaan. De zoon zijn zaak draaide failliet, de ouders waren zo goed om de zoon terug binnen te pakken en omdat ze niet expliciet konden bewijzen dat die goederen niet aan de zoon toebehoorden, waren ze alles kwijt.

Deurwaarders zijn gemachtigde rotzakken. Een ex-collega van mske koopt een huis. De week nadat ze verhuisd zijn, kunnen ze in hun huis niet binnen en is alles in beslag genomen. De vorige eigenaar had nog schulden. Dat is uiteindelijk goed gekomen, maar begin er maar aan.

Nog zoiets! Een kennis huurt een huis en op een dag komt er een bericht van een deurwaarder dat ze de volledige inboedel gaan komen opnemen, ook wegens schulden van de vorige huurder of van de eigenaar.

Die mogen al naast de rechters en advocaten gaan zitten op het laatste oordeel want hoe die dat allemaal gaan verantwoorden, dat is een open vraag.

De post moet effectief niet komen waar je woont, of je moet niet wonen waar je post komt. Maar toen Slow bij mske inwoonde, gewoon als kostganger en op een dag klacht indiende wegens 45 nachtelijke telefoontjes, kreeg hij van de politie te horen dat hij zijn domicilie moest zetten waar hij het meest verbleef.

SS echter heeft geen domicilie, volgens haar advocaat voor de redenen die we gisteren gezegd hebben, mààr dat kan en/of màg niet. Dus denkt mske eraan om eens bij onze politie klacht neer te gaan leggen wegens storende post van Hare Pesterigheid want haar autotaks die heeft hier dus werkelijk niets met ons vandoen.

Previous

Levenswijsheid

Next

Andere normen

1 Comment

 1. 03-03-2005, 10:45:47
  hey
  tof blogje hoor
  groetjes
  michel
  http://newyork.skynetblogs.be
  michel

  —————————————————————————–

  03-03-2005, 12:08:08
  belasting
  autotaks….. ik lees het nu weer, iemand heeft geen adres maar wel een auto? slaapt ze daar dan ook in? ik weet niet hoe het in belgië geregeld is maar hier komt zo’n “adresloze” auto gewoon in het opsporingsregister en wordt ie aangetroffen dan volgt automatisch beslaglegging totdat de eigenaar de zaken geregeld heeft.

  Han

  —————————————————————————–

  03-03-2005, 12:14:39
  Dat is het hem juist !
  Het kan niet ! En zij doet het ! Daarom dat ik overweeg om naar de politie te stappen.

  Want tenslotte is ze op dat moment met niks in orde.

  Op zijn “Nederlands” gezegd : “ze belazert de boel”.

  Vorig jaar in juni kregen we telefoon van de politie van “ginder” die vroeg of we wisten waar ze was want ze was met niks in orde.

  Kort daarna had ze dat referentie adres op het OCMW maar dat geldt enkel voor haar post. En daar is ze nu ook weg al blijft ze dat nog steeds opgeven.

  ms

  —————————————————————————–

  03-03-2005, 14:12:54
  AANGIFTE
  Gewoon aangifte gaan doen van onjuiste registratie van een automobiel met kenteken …-… zodat jij de belasting aan de deur krijgt, en dan kijken wat er gebeurt. Het verdient dan aanbeveling om je hardop eens af te vragen of verzekeringen wel geregeld zijn zodat je in geval van schade nog meer bezoek krijgt……..

  Han

  —————————————————————————–

  03-03-2005, 15:01:31
  Verzekering !
  Dat denk ik niet. Die auto staat wél degelijk op haar naam, de verzekering “ook”. Nu blijkt dat die belastingen daarmee fout waren denk ik niet dat de verzekeringen naar hier gaan komen.

  De belastingen is in die mate nog ergens begrijpelijk aangezien Slow op het moment van de verschuldigde belasting er nog mee getrouwd was.

  Maar “nu” niet meer !

  Maar het is wél een “leuk” argument om aan te tonen dat we burgerzin hebben ! We zijn begaan met het lot van diegenen waar ze wel eens zou kunnen optotsen !

  ms

  —————————————————————————–

  03-03-2005, 15:12:11
  zo is dat
  en in ieder geval kan ze er nog om lastiggevallen worden, en dat is ook wat waard…….

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén