Toen Slow en mske bij Bollie aankwamen waren Zus en Zoneke naar een mogelijke auto voor Zus gaan kijken en sliep Amke nog. En Bollie en mske besloten met de uitpak van de hippo te wachten tot Zoneke terug was. Dus stopten ze de doos achter de zetel.

Even later werd Amke wakker. En toen mske wat later terug kwam van een bezoekske aan ’t klein buroke stond Amke met glundere oogjes bij de doos. Bollie had zich in een andere zetel gezet omdat de zon in haar ogen scheen en Amke was haar gevolgd. Tja, jammer voor Zoneke.

De hippo kan dus op twee manieren gebruikt worden. Ofwel klap je het zitje néér en kan je er op zitten en er mee rondhossen, ofwel klap je het zitje op en dan het je een duwwagentje. Amke had wel interesse voor de hippo maar even goed voor wat er “in” die blokjes zat, boterhammekes, worteltjes, pizza, broccoli, cornflakes. En terwijl Amke met de blokjes rammelde om te zien of ze die niet openkreeg, duwde Bollie de hippo rond.

Toen Zoneke kwam klapte die het zitje neer, zette Amke er op en hoste met haar door de living. Terwijl mske pannekoeken bakte, liepen Zus en Amke met de hippo van de keuken naar de living.

’s Avonds, toen Amke al sliep, nam Bollie de hippo en zei: “ik ga die gebruiken om op te ruimen” en reed al de lego blokken binnen.

In het naar huis rijden zei Slow: “die hippo is blijkbaar geaccepteerd”. Over een understatement gesproken.