Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zwemmen is een sport

Soms vraagt mske zich af waarom mensen toch absoluut een privé zwembad willen. Al dat onderhoud, al die kosten voor de verwarming, de watertemperatuur en wie wat daar nog allemaal komt bij kijken.

Op andere momenten denkt mske dat ze er liefst van al zelf een zou hebben, al was het maar eentje van één baan van 25m.

Deze morgen weer. Het was heel aangenaam, het was vroeg en het water was zalig. Er was rust. Tot ineens Jan Poseur daar komt binnengewandeld met een kleine, allée eigenlijk was dat Jean Poseur.

Slow en mske zijn er dan kort daarna maar uit gegaan want die moest altijd net daar gaan staan waar de anderen zwommen.

Morgen gaat mske in de afgespannen baantjes, goe weten en diegenen die sneller zijn die moeten maar zien dat ze voorbij geraken. Misschien kunnen ze het in het zwembad zo regelen dat er een baanvak is voor het traag en zwaar verkeer.

Previous

Die zwarte

Next

Het zoontje van Zus

1 Comment

 1. 29-03-2005, 15:19:18
  Londen
  Moe is zo eens een keer op vakantie geweest in Londen,in een hotel met een eigen zwembad,aldus de brochure. Moe en zijn toenmalige dus helemaal uitgedost in zwembroek en zwempakje, komen we daar binnen is dat meer een reservaat voor oude strenge engelse kolonels op ruste , ingedeeld in 3 grote vakken met daarboven megagrote borden met slow , medium en fast op, een badmeester met enorme strenge snor , waar iedereen zich mooi in lijn van de dagelijkse zwemmeters voorzag, je moest aan het trapje in het desgewenste vak gewoon wachten tot er een open plekje voorbij kwam en dan mooi inschuiven. En dit alles in doodse stilte. wij lagen in een deuk natuurlijk… maar,slow heeft daar dan wel zijn eigen vakje natuurlijk
  http://toogappels.skynetblogs.be
  moe the bartender

  —————————————————————————–

  29-03-2005, 15:28:17
  Zwemmen de dag na paasmaandag
  Afgezien daarvan, alleen dit: ik heb het de voorbije weken heel druk gehad en heb noodgedwongen bijna geen andere blogs kunnen bezoeken. Van paaswensen en dat soort toestanden is dan ook niets in huis gekomen, maar bij deze wil ik dat graag compenseren door U uit te nodigen voor een partijtje zwemmen in de Voorvaderlijke Slotgracht.
  http://lordblotbilski.skynetblogs.be
  lord blotbilski

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén