Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Weerkerende vraag

Hoe doet ze het?

Hoe dikwijls heeft mske zich diezelfde vraag al gesteld. Hoe dikwijls in een situatie verzeilend die plots …

mske heeft de doekjes gelegd, hier op de kasten moeten er nog enkele maar er zijn er in ieder geval te veel. Ze zou ze misschien wel kwijt geraken maar overdaad schaadt. Dus vroeg ze aan Slow’s zus of ze er een wou en die zei snel van ja, want ze noemde zichzelf een lapjesmarie. Bollie wil dat niet, want Bollie is ook anti-postuurtjes.

Maar Zus zei: “okee, ik herinner me nog dat je daar een mooie loper had gemaakt, die wil ik wel voor op mijn buffetkast”. En mske antwoordde: “oeps, ik had er twee, maar de ene ligt op mijn kast en de andere ligt op de tafel, maar ik zal er nog ene voor jou maken.”

Previous

Hij

Next

Aanbesteding

1 Comment

 1. 19-04-2005, 20:46:54
  Zo heb ik hier ook nog….
  een stapeltje kantenkleedjes liggen. Als reserve, want als ze in de was moeten, kan ik dit meteen met een proper vervangen….ik zie dat graag op de kast een tafel.

  Marian

  —————————————————————————–

  19-04-2005, 21:13:22
  Wel ja !
  Maar die die ik wil weg doen, zijn te groot voor het één en te klein voor het ander.

  Maar ik heb hier in dat boek nog een mooie loper gezien !

  héhéhéhé

  ms

  —————————————————————————–

  20-04-2005, 13:26:16
  die grote…..
  Ik heb wel een schaar die ik kan uitlenen……….

  Han

  —————————————————————————–

  20-04-2005, 18:31:54
  Ha !
  Ze gaat geluk hebben, ik vind die ene loper te groot voor op mijn kast. Anderzijds vind ik die wél mooi en doe die node weg, maar drie voor op één tafel dat is wél wat veel, dan kunnen er al twee in de was.

  Niks te scharen, gisteren van mijn hart ne steen gemaakt en die ene die ik niet plat kreeg volledig afgetrokken. Kan ik weer een andere maken.

  Als we maar bezig blijven hé !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén