Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kampioenen

Terwijl Zoneke Zus naar het station bracht zapte Bollie op de TV en zei: “efkes zappen naar iets wat ik niet dikwijls kan bekijken” … F.C. De Kampioenen.

Toen Zoneke terugkwam zette hij zich in de zetel en er werd niets over die bende gezegd tot op het moment dat die Fernand die twee jonge uit die loft zet en die niet goed gezind in het café hun beklag gaan doen.

“Ja wadde” zei mske “het is niet dààr dat ge dat moet zeggen, maar bij de flikken!” En Bollie keek haar even verbaasd aan en zei: “Nú weet ik van wie hij dat heeft” en ze mompelde iets over niet zo nauw kijken.

mske heeft Ex ook nooit tegengehouden van naar F.C. De Kampioenen te kijken, dus kijkt Bollie daar naar als ze zin heeft maar zelfs gags moeten bij de regels blijven anders kan het mske nooit boeien.

Maar mske had het voordeel dat ze iets anders ging doen terwijl Ex keek en mske denkt dat Zoneke wel eens zou kunnen blijven zitten en onze commentator ter plaatse spelen.

Gelukkig heeft hij nu ook internet, kan hij zich wat met zijn site bezig houden.

Previous

Nadelen

Next

Se7en

1 Comment

  1. 11-01-2005, 18:12:53
    ik verzeker u
    Dat ze dieje fernand al levenslang in den bak hadde kunne steken als ze ma is nr de flikke zoude gaan maar jah zo zit dat daar ni ineens hé

    kipparkiet

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén