Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Keiheuvel

Nu is motocross niet bepaald mskes favoriete sport en ze zou ook niet alle crossen willen zien, maar er valt wel wat te beleven en te zien.

De eerste waar Slow haar mee naar toe nam was op de Horensbergdam in Genk en dat vond mske een enorme tegenvaller. Er is practisch geen plaats om eens weg te zijn van het crossgebeuren en je kan geen woord tegen mekaar zeggen.

In Leopoldsburg heeft ze het ganse parcours rond gewandeld tussen zand en vennen en gras … en moto’s.

Maar die van gisteren hmmmm hmmmm, die was niet mis.

Als er al geen lomperik zomaar plat voor haar gaat staan. Je kan niet te dicht bij de hekken gaan staan want dan krijg je de klodders aarde over je heen. En ja, dan komt er ene voor staan en als hij de klodders krijgt begint die achteruit te gaan en dus neemt hij uiteindelijk gewoon mskes plaats af.

Maar Slow laat dat niet gebeuren. Gisteren ging hij voor de man staan, maar dan ook plat er voor, maar maar voor heel even. De man zei niks en Slow draaide zich om en vroeg: “weet je waarom ik dat doe? Wel omdat jij dat bij haar doet!” De man keek om, zei niks en schoof op.

Slow zou ook graag nog eens naar Namen, naar Nîmes en naar Zolder gaan. En mske … wel die zou wel eens die op de Keiheuvel willen zien.

Previous

Motocross

Next

Ex schoonmama

1 Comment

 1. 24-05-2005, 23:04:38
  Vroem
  Fort van Koningshooikt niet vergeten. Kan je nadien zo via de VVW-Netehaven
  naar huis wandelen.

  Koala2
  Koalaluc@hotmail.com

  —————————————————————————–

  24-05-2005, 23:13:40
  Aha !
  Die is binnenkort ! Maar denk je dat ik zo thuis geraak ?

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén