Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rare situatie

Slow en mske rijden op de E19 en op de rechter strook rijdt een signalisatiewagen van de brandweer en een brandweerwagen. Slow wil die inhalen. Die eerste van die twee doet een beweging. Net op het ogenblik dat mske dat tegen Slow wil zeggen slaat er ene van voor alles dicht. De twee volgende zitten tegen mekaar, heel licht, practisch niks. De twee volgende zitten ook tegen mekaar, nog veel lichter. De PT cruiser heeft enkel de randen van de nummerplaatuitsparing wat geschaafd en onze ouwe bak heeft niks.

Je ziet het remmen en je hebt eigenlijk afstand gehouden, maar je ziet, toch nog niet genoeg. Stonden ze daar met hun vier op die pechstrook papieren in te vullen.

Nemand had ook maar een schrammetje en er zijn enkel krassen op twee auto’s. Maar het had zoveel erger kunnen zijn. Die achter Slow en mske had het niet gezien en die reed dan ook iets sneller! Dat heeft gepiept en gestonken! Die is uiteindelijk uitgeweken anders had hij alle vier die auto’s tegen elkaar geduwd.

De bestuurder van de eerst aangereden wagen beweerde ook dat die brandweer neiging had om naar links te gaan, maar hij zegt dat het die voor hem was die alles dicht geslagen heeft, dat heeft mske niet kunnen zien als vierde in de rij.

Die brandweer is natuurlijk mooi rechtdoor gegaan. Die waren blijkbaar onderweg naar een stilstaand voertuig dat op de linker strook zou staan op het stuk tussen Vilvoorde en Zemst. Volgens de PT Cruiser hadden ze dat op de radio gezegd maar die van de Escort stond uit.

Previous

Jarig, jarigen …

Next

Hebben die hun ticket betaald?

1 Comment

  1. 17-01-2005, 11:30:58
    Radio
    Radio aan in de wagen geeft immers afleiding, en als je afgeleid was geweest, was het misschien wel slechter afgelopen…………..

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén