Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog eens mislezen

Toen mske gisteren haar pilletjes wou nemen vond ze het maar een raar doosje, het aantal klopte niet, hélemaal niet en toen ze het eens beter bekeek vond ze de naam ook al niet kloppen. Dus checkte ze nog maar eens. Wel dat krijgen ze nu met hun generische medicijnen zie! Dat ze prosimed en piromed door mekaar halen.

Maar wie was de dader? De dokter? of de apotheker?

Slow heeft deze morgen als een volleerd detective de logische zet gedaan en eerst de apotheker onder handen genomen! Aha! Betrapt! Verkeerd gelezen! Maar … er moest wel 2.41€ méér betaald worden. Als mske zulk een flater zou maken zou ze over die 2.41€ al stillekes zwijgen, maar Slow heeft ze betaald alhoewel daardoor mskes ganse planning in duigen viel. Ze wou die nieuwe tabletten beginnen samen met het nieuwe doosje voor de maag, zodat ze controle had of ze ze wel beide genomen had. Dat valt in ’t water! En vergeet de extra verplaatsing niet! Want ons stalen ros rijdt niet opte water ende borre! Daarvoor zou ze meer dan 2.41€ schadevergoeding kunnen eisen, maar ja mske is geen eiser.

Previous

Critici

Next

Grove fout

1 Comment

  1. 24-11-2005, 13:26:52
    Kijk uit!!!!
    Hoi,
    Het probleem met Prosimed en Piromed heb ik ook gehad, maar bij mij was de dokter fout. Het moest Piromed zijn een onstekingremmer en géén Prosimed (antidepressiva). Leuk als ik het zelf niet gemerkt zou hebben. Wel een onsteking van mijn gewrichten blijven houden maar met de voorgeschreven hoeveelheid van 2 stuks, zo stoned als een garnaal.

    Q.Wissing

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén