Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Komme van dat dak af!

mske ziet Harrison Ford graag bezig. Zodoende keken ze gisteren naar “Hollywood Homicide”. mske vond het een tegenvaller, Slow wat minder, hij had een beetje een bwah-gevoel.

Om kwart na tien begon de achtervolging. Iets later zei mske: “twintig minuten achtervolging en dan vijf om rapraprap een einde aan ’t verhaal te breien”.

Ja, lap! De slechterik croste de trap op naar ’t dak. “Nu nog wat aan ’t dak gaan hangen” zei mske en er ging ene aan ’t dak hangen. “En nu van dat dak afvallen” zei mske en hij kukelde van ’t dak af.

Het was geen twintig minuten, maar maar een kwartier … ah ja, die film was om 22.35 gedaan in plaats van om 22.40 zoals aangekondigd.

Sommige films moet je dus absoluut niet zien om te weten wat volgt. mske zou niet bijster goed zijn als regisseur, want zij zou iets anders willen. Zoals bvb. vijf minuten achtervolging -wat volgens haar gedacht al heel heel lang is- en dan misschien efkes uitleggen hoe ze er achter gekomen zijn dat die van interne zaken vuile spellekes speelde.

“Tja” zei Slow “het was niet het klassieke soort detective, maar op het einde was het dan “alle hens aan dek” om alle clichés van een politiefilm er nog in te krijgen”.

Previous

Gram en gif

Next

Moordenaar in huis

1 Comment

  1. awel ik vond er ook niets aan.Ben dat van Fordje niet gewoon. Ik ben dan maar wat op de pc gaan tokkelen ,altijd goed om af te reageren,haha.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén