Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lachen, U wordt gefilmd

mske heeft het weer gekund zenne. Toen ze naar die beurs vertrokken, moest ze eerst nog efkes langs de bank omdat het weinig zin heeft om naar een beurs te gaan als je maar iets meer geld genoeg op zak hebt dan om de ingang en en een paar plassessies te betalen.

Die deur van die bank gaat niet open. Dat was zoals een slecht startende motor van zou’k of wille’k. Bij de derde poging ging de deur open. mske was al aan het zweten, want de kerel die net buiten gekomen was, die was nog niet weggereden en mske voelde zijn ogen in haar rug.

Eens binnen ziet ze dat een automaat in gebruik is, ze steekt haar kaart in dat ander ding, zonder haar bril op te zetten, dat is een leesbril en die automaten, die kent ze zonder lezen. En ze had direct door dat er een erreur was die niet juste was. Dat scherm zei niets nadat mske had gereageerd op: “tik in alle discretie uw code in”.

mske pakte haar bril uit haar tas maar nog vóór die op haar neus stond begon dat machien haar uittreksels te printen. “Verdomd” foeterde mske binnensmonds. Ah ja, die andere stond daar ook nog. En traag dat dat ding werkte. mske, nu met bril, wou op de stop knop drukken maar daar stond niks op die knoppen! Alleen maar twee rijen anonieme knoppekes.

Omdat mske wou dat het vooruit ging, deed ze teken aan Slow dat hij moest komen, zo kon hij geld nemen, maar hij had zijn portefeuille vergeten, die hij direct ging halen. Ondertussen heeft mske op al die knoppekes gedrukt maar die briefkes bleven maar komen. Ineens bonsde Slow op die ruit van die bankdeur. Die wou bij hem ook niet open. mske liet hem binnen en kreeg er ineens genoeg van en ze duwde alle knopkes tegelijk in! Net toen Slow vroeg: “hoeveel moet ik af halen?” stopte dat stom ding met briefkes spuwen en kreeg mske haar kaart terug. Op dat scherm kwam toen: “tijdelijk buiten gebruik”. “Ai” dacht mske “de rol behangpapier is op”. Maar nog geen minuut later sprong dat weer op actief …

“Schoon filmke, als daar een camera hangt” zei mske.

Previous

Wat is mskes favoriete liedje?

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 08-01-2007, 13:21:59
    zeker
    geen papiergeld wat eruit kwam stromen?

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén