Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tien uur

Het zwembad gaat om 10u open om terug te sluiten tussen 12 en 2.

Nog nooit zijn Slow en mske er in geslaagd die kaart om 10u top te laten afstempelen. Steeds zitten die nog eerst iets te doen en zeggen nogal neerbuigend: “nog efkes”. Deze morgen ook weer. Alleen was dat efkes wel een lang efkes want ze moest het wisselgeld in de kassa stoppen en moest dat toch eerst natellen en stond ook nog in zichzelf te mompelen terwijl ze de pc opstartte.

En mske kon dat heel goed begrijpen, gezien de ellenlange file wachtenden achter hen: Nobody en The Invisible Man en Onzichtbare André en Godot en de Heilige Geest en … er had ook nog ene zijn kat gestuurd.

Toen ze het echt niet meer kon rekken keek ze vernietigend op haar armbanduurwerk en mske had zin om te zeggen dat de grote wandklok beter leesbaar was, maar misschien moest ze dan op strafstudie komen.

Previous

Kressen

Next

Onbekend

1 Comment

  1. 09-07-2005, 11:54:08
    misschien
    lopen ze daar nog niet op zomertijd?

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén