Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gewoon Amke en Ella

Het valt mske al op dat er veel mensen kun kinderen of kleinkinderen prinses noemen en ze wist niet dat er zoveel adellijk bloed op dit klein stukske land rondliep.

mske is maar van gewone komaf, er zijn geen koningen noch prinsessen in de familie. Zodoende kreeg de heel gewone mske een heel gewoon Zoneke en een heel gewoon Zuske. Gewoon in de ogen van andere mensen maar in mskes ogen zijn dat een heel speciaal Zoneke en een heel speciaal Zuske.

Bollie is ook niet uit een familie waar ze Uedele moeten zeggen tegen een frit met stoofvlees en dus kregen Bollie en Zoneke ook maar een heel gewone Amke en een heel gewone Ella. Gewoon in de ogen van andere mensen maar in mskes ogen zijn dat een heel speciale Amke en een heel speciale Ella.

Nu hebben we hier al vermeld dat Ella best een rockster zou kunnen worden, wat ze, zo een klein half jaar geleden nog eens bevestigde met haar eerste zelf geschreven ballade.

En Amke? Och ja, Slow en mske hebben ook al gezegd dat ze fotomodel moet worden, omdat ze bij het zien van een fototoestel, onmiddellijk klaar staat met haar stralendste glimlach, haar handje in haar zij plant en haar been zeer hups en nonchalant in posestand zet.

Amke heeft al prinses gespeeld en Ella heeft ook al een mislukte poging in die richting ondernomen, maar dat kan natuurlijk ook weer een verwijzing zijn naar een eventueel toekomstige Rocking Ella.

“Dat ze maar gewoon Amke en Ella blijven” denkt mske dan “want er zijn al zo veel prinsessen, straks gaan die nog devalueren”.

Previous

Het is hier te goed waarschijnlijk

Next

Merel in de puberteit

3 Comments

  1. hahaha,mooie reactie bij mij! kom vanavond terug na Sara.

  2. Ja Sara is nu gelukkig en wel getrouwd. Niettegenstaande al mijn ergernis die opborrelt als ik naar die serie keek(ja ’t is al verleden tijd)heb ik er toch wel van genoten deze avond. Boven in de logeerkamer op een bed met eens stapel kussens onder mijn hoofd. Manlief wil niet kijken naar “zoiets “. Maa

  3. Ja Sara is nu gelukkig en wel getrouwd. Niettegenstaande al mijn ergernis die opborrelt als ik naar die serie keek(ja ’t is al verleden tijd)heb ik er toch wel van genoten deze avond. Boven in de logeerkamer op een bed met eens stapel kussens onder mijn hoofd. Manlief wil niet kijken naar “zoiets “. Maar ’t was toch wel even genieten van een stroperig einde .Is eens wat andes dan die pif paf poef films.

    Denk je niet dat alle ouders en grootouders die het beste voor hebben met hun kinderen en kleinkinderen een beetje prinsjes en prinsesjes willen zien in nageslacht?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén