Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog even voor het slapen gaan, de concluderende kat

Ik, Sloef, de kat, ben net tot een verrassende conclusie gekomen. En ik snap het eigenlijk niet goed. Hoe harder mske werkt, hoe meer postjes hier komen. Of zou dat zijn omdat ze dan constant aan die pc zit?

Nu ja, vandaag kon ze niet hard werken, want ze had vanmorgen een afspraak bij de laatste nieuwe klant en ze moest deze avond nog bij twee andere klanten langs om nieuwe dossiers te halen. En tussenin, is ze deze namiddag een bijslaapke gaan doen om die slapeloze nachten te recupereren. En vannacht zal ook weer gene vette zijn, want het is feest in de feestzaal. Dat terzijde.

Heeft die laatste nieuwe potentiële toch wel gebeld onder dat slaapke zeker. En mske belde direct terug en ja, die potentiële is nu ook een gewone. Al is dat maar een tijdelijke opdracht. Maar je weet niet hoe zoiets evolueert. Zo zie je maar, dat je beter even nadenkt over een diplomatisch antwoord in de plaats van zo holder de bolder in het duister te springen.

En nu? Wel het duister roept. Ik ga naar mijn doos en mijn sozje!

Previous

Beschermd: De historie met de foto’s

Next

Het is weer zover!

1 Comment

  1. 19-11-2005, 09:17:02
    Juist
    Haast en spoed zelden goed.

    Xerio
    xerioke@mail.be

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén