Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Moe

Je moet het maar doen. Gisterennamiddag een siësteke gedaan … nog moe. Om half tien gaan slapen … nog moe.

mske is het beu. Dat moe zijn dan, over de warmte willen wij het nu eenmaal niet hebben. Maar het resultaat is wel dat Mr. Sloddermans’ dossiers niet zo snel vooruit gaan als mske zou willen. Dat is nu niet bepaald mskes schuld alleen, maar ook van de instanties die zomaar beslissen dat Slow maandag een onverwachte afspraak had, de andere klant die er voor zorgde dat ze dinsdag namiddag niet thuis waren, gisteren moest ze slapen of het ging goed fout. En nu? Hopelijk kan ze vandaag eens een slagske doorgeven, maar er moet wel geColruyt en geLiddl’d worden. In elk geval gaat ze er in het weekend ook nog een paar insjassen.

Maar dat moe zijn, dat is er te veel aan.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 28-07-2006, 07:00:42
  ))
  koffie, héél véél koffie….
  de naarstigheid,
  groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  28-07-2006, 07:22:42
  siësta
  Dit warme weer is inderdaad niet zo bevorderlijk als je veel moet werken. Ik ben me deze week ook beginnen realiseren waarom men in het Zuiden een siësta houdt. Niet zozeer uit luiheid, zoals ik (wij allemaal ?) vroeger dacht, maar eerder uit noodzaak. De beuk erin, succes !
  http://g-man.skynetblogs.be
  g-man

  —————————————————————————–

  28-07-2006, 07:26:16
  De boog,
  al eens ontspannen,
  om te doen, wat nodig is voor jezelf.
  Hém spannen, naar je afspraken toe,
  hém lossen om je moeheid af te schieten,
  doel treffen, niet alleen met woorden.
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  KATHY

  —————————————————————————–

  28-07-2006, 10:45:11
  awel
  Ik zit met hetzelfde probleem! Ik wil niet klagen over de warmte en het zonneke, maar ik ben wel héél moe!! Elke middag val ik in slaap, en ik heb ook nog werk liggen met een deadline die dichter bij komt…

  En tis te warm voor koffie…

  rinkelke

  —————————————————————————–

  28-07-2006, 11:02:18
  de tuinstoel
  ik had hem reeds klaargzet, de tuinstoel,midden in het dorre grasperk,de voorspellingen luiden ‘regenvlagen,vlagen van regen’,ridder zou dan plaats nemen in de stoel en zich eens goed laten nat regenen,misschien dat dan alle moeheid mee zou afspoelen…de stoel stond er deze morgen nog eenzaam en…droog bij.
  koenie, die zon-moe is,hoopt op regen-frisheid,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  28-07-2006, 11:38:17
  Ha
  ik zie dat ik niet de enige moe-e mens ben. I’ve had it, ’t mag van mij nu echt eens goe afkoelen, zodat we nog eens weten wat het is om onder een donsdeken te slapen he ! Ik denk dat er buiten jouw én mijn stukske nog véél over het moe-zijn geschreven zal worden, lol ! Sterkte he en ik duim mee voor een frisse nachtrust…
  http://lost-soul.skynetblogs.be
  Lost Soul

  —————————————————————————–

  28-07-2006, 12:14:29
  het gaat in je lichaam zitten hé
  zal ik blij zijn dat het 13.00uur is, de zon staat op het kantoor, de ramen staan allemaal open maar er is geen wind en de spots geven een verschrikkelijke hitte af…..

  viv

  —————————————————————————–

  29-07-2006, 00:33:16
  ik sluit mij aan,
  niet alleen moe, maar ook geen eetlust
  we zweten nog maar wat verder
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén