Het is een feit dat ze mske altijd al scheef bekeken omwille van haar bepaalde mening over een aantal zaken.

Zo begon dat vele jaren geleden aan een schoolpoort en er vertelde een vriendin van mske dat Charles Bronson het haar maar één keer zou moeten vragen. En hoewel mske Charles Bronson een goed acteur vond en een knap man, in die tijd hé, zou hij het helemaal niet moeten vragen als hij zijn neus wou houden. Later bedacht ze dan dat ze op die vraag gewoon “neen” zou kunnen antwoorden en dat ze niet in neuzen moest bijten want “vragen staat vrij”.

En ze stond er verder niet bij stil, want het thema kwam niet meer ter sprake.

Ergens in 2001, zag ze op een forum de vraag zag staan met wie je wel eens een one-night stand zou willen beleven. Al mskes pinnekeshaar ging omhoog staan. One-night stand? Is dat niet een beetje zoals slapen in een motel langs de autoweg? Onderweg naar iets definitiefs? Hoe kan je daar dan aan denken als je al iets definitiefs of semi-definitiefs hebt?

En mske dacht dat de vraag misschien kwam van iemand die niet gelukkig was met de partner.

Maar sedertdien valt het haar op dat er meer en meer gezegd wordt van die of die zou het me maar één keer moeten vragen en ik zou geen neen zeggen.

En misschien wordt dat maar om te lachen gezegd maar, we hebben het al gezegd, mske en haar mening, ze vindt het maar getuigen van bitter weinig respect voor de partner die dag in, dag uit mee de kleine en grote zorgen draagt en er misschien ook als een filmster kon uitzien als hij/zij met ganse dagen in een sporthal hing.