Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Haarkuur

Toen mske gisteren aan de kapper vroeg of de ruitijd nog niet door was, wist die te vertellen dat dat wel zo was en dat mske effectief wel eens een vitaminekuur voor haar haar mocht nemen. En toen viel mskes nikkel. Vroeger nam ze al eens een multivitaminekuur als ze zich nogal flauwkes voelde.

En ze dacht “Waarom heb ik daar nu zelf niet aan gedacht?” Vandaag gaan ze de ganse dag op stap, maar ze zal onderweg toch wel ergens bij een apotheker binnen springen en Omnibionta halen en die HairPush die de kapper vernoemde.

Previous

Pootjes in de schuif

Next

Schandalig

1 Comment

 1. 09-12-2005, 13:28:44
  samen naar buiten….
  waar de vogelkens fluiten……groetjes Sloef…)))
  http://pepino.skynetblogs.be/
  pepino
  fb118558@skynet.be

  —————————————————————————–

  09-12-2005, 13:29:59
  Een plezierige dag….
  en veel krachten op doen …. mickey.
  http://curosium.skynetblogs.be/
  mickey

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén