Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Besparen

Ooit, toen Zus haar eerste communie deed, was de reactie van de schoonzus dat dat net op de kermis viel bij haar schoonzus. En mske had dat kunnen weten want dat was alle jaren en neen, het was niet mooi van mske dat ze dat eerste communiefeest net deed op de dag van de kermis want dat was toch gewoon om te kunnen zeggen dat schoonzus niet wou komen en dat kind moest toch niet absoluut dat feest op de dag van de communie hebben.

Schoonma maakte het ook leuk, ze zei dat zij, moest het bij haar zijn, blij zou zijn als er een paar niet konden komen, want dan bespaarde je. En mske bedacht dat ze dan geen feest moest geven, dat was nog voordeliger.

Wat gebeurde er op de dag van de communie? Tegen 17.00u ’s avonds kwam de schoonzus met schoonbroer er aan en aten hun deel van alle gerechten, het één nà het ander. Het leek meer op volstoppen dan op eten. Met een zekere regelmaat stopten ze hun eten in hun toot als een boer die met zijn gaffel stro binnensteekt. Na een uur waren ze weg.

Wel, voor Slow’s verjaardag kunnen we heel blij zijn, we besparen namelijk heel veel dank zij de communies. De volledige familie van mske, op Zus na, is uitgeteld.

En neen, we nemen geen andere datum.

Previous

Hier is hij

Next

Die William toch!

1 Comment

 1. 29-01-2006, 14:43:41
  Sloef …groot gelijk
  geen andere datum nemen !!! Dat zegt genoeg ))pepino
  http://pepino.skynetblogs.be/
  pepino
  fb118558@skynet.be

  —————————————————————————–

  29-01-2006, 14:44:41
  kort
  en bondig
  sloef
  niet doen
  geen
  andere
  datum
  groetjes
  mickey
  http://curosium.skynetblogs.be/
  mickey

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén