Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mijn eerste communie

Hallo, ik ben Amke en ik deed zondag mijn eerste communie.

We gingen ’s morgens naar de mis. We hebben veel gezongen.

Daarna was het feest. We hebben lekker gegeten en veel gespeeld.

Ik heb leuke kadootjes en ook centjes gekregen.

Het was een mooie dag.

En volgende week vertel ik over de zeeklassen.

Dag iedereen!

Previous

Lied voor Landen

Next

Gijzelingsactie met goede afloop

8 Comments

 1. Amke proficiat met je eerste communie
  wat leuk ook al die kadootjes en dan nog centjes om te sparen
  Ik kijk al uit naar je verhaal van de zeeklassen want dat heb ik nooit gedaan
  daaaag, tot de volgende keer

 2. Hey hallo Amke! Het is nu dus dan toch gelukt…zo kon je ons eens iets schrijven hè! Gefeliciteerd met je eerste communie…je hebt dat vast enorm goed gedaan, dus die kadootjes en centjes waren dik verdiend denk ik! En ik ben al nieuwsgierig naar dat verslag over die zeeklassen hoor!
  Groetjesss!

 3. Fijn Amke dat je communie dag een succes is geweest en dat je veel centjes en cadeautjes hebt gekregen. Nu ben je op zeeklassen en je zult wel veel kunnen vertellen dan. Ik ben al benieuwd wat je zoals zult beleefd hebben.

  • ms

   @ Magda: Amke is nu niet op zeeklassen. Ah neen, anders kon ze dit niet schrijven. Ze was drie weken geleden op zeeklassen en ze zou het de week er op hier komen vertellen, maar toen deed Bollie’s laptop weigerachtig en vorige week konden Slow en ik niet uit de voeten met ons benen.

 4. dat is een prachtig eerste bericht! nog gefeliciteerd met je eerste communie

 5. Van Harte Proficiat Anke … !

 6. bea

  Proficiat Amke!!!

 7. Gettie

  Amke, dat heb je heel goed verteld. Ik ben blij dat je zo genoten hebt van je communiedag. Amaai nog niet, lekker eten, veel spelen, supermooie kleding aan, cadeautjes en eurotjes. Jaja, je eerste communie is een geslaagde dag. Heb je ook iets moeten doen in de kerk?
  Ik kijk al uit naar je verhaal over de zeeklassen, ik vermoed dat het supermooie dagen zijn geweest.
  Dag Amke, geniet van je kindzijn.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén