Toen we verhuisden kwam het kaartje en mske overdacht alle zaken waar het ding op zinspeelde, kleinigheden en normaal menselijk verkeer, maar ook de schouder van mske toen buurvrouw de ganse feestdis met genodigden voor de Plechtige Communie van haar zoon in de steek liet, omdat de dochter van haar schoonzus, samen met vier inzittenden verongelukt was in een frontale botsing, net op die Plechtige Communie en ook het-alles-laten-vallen van mske, toen buurvrouw viel met haar brommer en haar elleboog had ontwricht, zodat mske met haar, met de transit en de ganse bende honden naar Gasthuisberg reed en daar bleef zitten van 15.00 tot 22.00 en dan naar huis terugkeerde omdat “Spoedgevallen” teveel werk had met de vechtpartijen van Marktrock, evenement waar op dat ogenblik buurvrouws kinderen naar toe waren, zodat buurvrouws elleboog moest wachten.

En dan denkt mske dat de buurvrouw daar maar had moeten aan denken vorig jaar, in plaats van nu kaartjes te schrijven.