Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geen gesikaneer in de Wie is Wie

We zouden toch die Wie is Wie eens moeten plaatsen. Alleen weten we niet meer hoe we bepaalde mensen eens genoemd hebben. En dus zijn we nu in grote onderhandeling om nog een paar gepaste extra namen te bedenken. En al komen die mensen niet zo dikwijls in het verhaal voor, ze zijn wel in ons leven en horen er bij.

En dan hebben we het niet over Meneer Sloddermans. Al is dat een personaliteit op zijn eigen!

Na enkele maanden probleemloos handelen met Meneer Sloddermans, kwam de laatste betaling er maar weer niet door. Telefoneren? Elke keer als mske opbelt komt er gesikaneer van, dus stuurde ze een mailtje: “factuur xyz niet vergeten?” Anderhalf uur later antwoord: “wordt nu betaald, big sorry, boekhoudster had ze al geklasseerd”.

Previous

Mijden – meed – gemeden

Next

Five little ducks

1 Comment

 1. 12-02-2006, 20:19:41
  ***
  onder gesneeuwde avond groetjes
  ….scottie
  http://dirks.skynetblogs.be
  scottie

  —————————————————————————–

  12-02-2006, 20:22:05
  °°°
  Nog een prettige witte zondagavond!

  GRoetjes
  http://ploeg4b.skynetblogs.be
  emiel

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén