Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slapeloos

Gisteren kwam de brief en vannacht lag mske wakker. Okee, ze weet dat die brief nog maar eens het toppunt van het toppunt is en ze vraagt zich af waarom die organisaties twee en een half jaar nodig hebben om te merken dat iemand hen geld moet. Ze vraagt zich dan ook af waarom die organisaties, op het moment dàt ze het merken dat geld ineens direct, onmiddellijk, stante pede moeten hebben. Vorig jaar Nuon en de kabel TV, dit jaar deze. En dan denkt mske dat er toch eens één de laatste zal moeten zijn. Dat dat toch niet kan blijven duren.

En het is dan nog niet eens voor mske, maar Slow en mske dat is één, dus draait dat ook in mskes hoofd. Van drie uur vanmorgen af … het liggen op zich is relaxerend en zalig, het is enkel dat hoofd dat niet rustig wil worden.

Previous

Slow is de beste

Next

In het nieuws

1 Comment

 1. 16-02-2006, 10:35:45
  Een lach en een traan
  Of zo is het leven. Eerst een dikke proficiat met Slows resultaten en dan een stomme brief die je uit je slaap houdt. Heb slechts één vraag: ben je zeker dat die brief het wel waard is om daarvoor je slaap te laten? Zo ja, dan had je gelijk niet te slapen, zo nee, dan zou je misschien moeten leren dingen naast je neer te liggen. Het is maar een idee .
  http://blog.seniorennet.be/niets/
  Alexandra

  —————————————————————————–

  16-02-2006, 10:38:40
  knop
  jaja,het radertje in ons hoofd,ik heb ook die ‘afzetknop’ nog niet gevonden.
  kopzorgloze groeten.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén